ZASTO NE EVROPI I AMERICI?

Iako je Amerika bila cak i saveznik Srba,iako su nam i Francuzi bili saveznici..Iako se i danas potujemo sa nekim EU zemljama,sigurno je da ne bi trebalo da se pridruzujemo njihovim vrijednostima!

Evropska unija je dala zeleno svjetlo za najgore oblike destrukcije 

- HOMOSEKSUALIZAM
- PROSTITUCIJA
- JAVNE KUCE SA ZIVOTINJAMA
- U RAZNIM DRZAVAMA,RAZNI NARKOTICI LEGALIZOVANI.

AMERIKA U SVOM POSTOJANJU SVAKE GODINE VODILA RAT NA TUDJOJ TERIROTIJI.
VELIKA BRITANIJA ORGANIZOVALA RATOVE MEDJU TRECIM ZEMLJAMA ,CAK I NA DRUGIM KONTINENTIMA.
FRANCUSKA ,PORTUGAL I SPANIJA ZESTOKO OPLJACKALI SVOJE KOLONIJE PO JUZNOJ AMERICI I AFRICI,TE NAPRAVILI OD NJIH GLADNE ZEMLJE,TJ SEBE OJACALI DO VISOKOG NIVOA.

U americkoj saveznoj drzavi Dzordziji, čak prije 40 godina, vec je bio vidljiv antihriscanski duh, što potvrdjuje spomenik koji je podignut sa 10 zapovijedi novog svjetskog poretka, medju kojima je i zapovijest da svijet treba ODRZATI NA 500 MILIONA STANOVNIKA, kako bi lakse vladali masama.

Dzordzija

U FRANCUSKOJ se dijete od 12 godina smatra zrelim za seksualne cinove, bez obzira koliko godina partner ima. Gej+pedofilija dozvoljena. Cak se ni Njeemci ne protive cinjenici da je dijete od 12 godina spremno. Zamislite svoje dijete od 12 godina u "modernoj" zemlji EU, koje ima partnera i seksualne odnose sa 12 godina, a dijete je zabranjeno udarati, inace mozete dobiti veliku kaznu, a ponekad mozete ici i u zatvor.
 Prema izvorima publicista i stanovnika nekih zemalja EU, saznajemo da se nastavnici u skolama djeci ne obracaju sa "djecaci  i djevojcice" vec sa "zdravo vi'', jer je ocigledno na djeci kada odrastu da odluce kog su pola, odnosno kako se oni osjecaju, a nisu pol kakav im je Bog dao da budu. Da li je ovo cudno za zemlje koje promovisu promjenu pola? Pa ne bas, iako je morbidno "pogoditi" i mlađu populaciju.

gej u svijetu

Na slici gore mozemo vidjeti,koliko su navodno ugrozeni lgbt aktivisti,koji su navodno ugnjetavani od strane vecine,iako se oni ponasaju ovako na ulicama gradova u kojima dolaze da promovisu da je lijeganje muskarca sa muskarcem,tj zene sa zenom normalno. Za ovakve postupke oni nisu sputavani,a oni koji se izjasne i na koji nacin protiv ovakvih - oni se vrlo brzo sankcionisu. 

vavilon eu

Dobro poznata slika (gore).... Zgrada EVROPSKE UNIJE  (desno) napraveljena po ugledu na VAVILONSKU kulu ,dobro poznatu citaocima Svetog Pisma. Za one koji su manje upuceni,Vavilon je svojevremeno bio prestonica zla na celu sa Nimrodom koji se borio protiv Bozijeg naroda .Zasto su Evropljani napravili istu gradjevinu,na vama je da procjenite..

Ako sada pogledamo sliku dole,vidjecemo kip u drzavi Arkansas u Americi 

arkansas

U svim drzavama ,glavne vlasti moraju dati odobrenje za postavljanje bilo kakvih kipova ili spomenika na javnim povrsinama. Zasto su ovo odobrile vlasti SAD,ako se tako brinu o covjecanstvu i  ravnopravnostima?

EU I Amerika polako stezu obruc nad djecom,pa im se u udzbenicima vec plasiraju slike na kojima se muskarac muskarcu poklanja cvijet,djevojcica djevojcicu drzi za zadnjicu,a u crtanim filmovima muski ''junaci'' ostaju trudni,te radjaju potomke.
Ovo je velika svjetska agenda koji zahvata polako veliki dio svijeta u namjeri da budu prihvaceni od svih.
U Holivudskim filmovima se vec odavno radi na moralnom rasulu,gdje se do sada promovisao kriminal i prostitucija,a sada gej likovi i transrodne osobe,pa tako isto i nagradu OSKARA moze dobiti film samo koji u svojoj radnji ima bar jednu lgbt osobu. Takodje je i DIZNI kompanija ubrzano pocela ubacivati gej likove u crtane filmove za mladje uzraste.

Kao sto rekosmo ,Amerika od svog postojanja cini genocide ,prvo na starosjediocima svog kontinenta,a onda na terirotijama ostalih drzava svijeta.Isto tako i Velika Britanija  zajedno sa Amerikom vrsi velika mjesanja u unutrasnja pitanja mnogih zemalja ,te organizuje proteste,puceve i nemire da bi postavila svoje podanike , te upravljala zemljom u korist svoje zemlje.
Zasto  je Amerika cinila tolike genocide a sada se toliko bori da osudi Rusiju koja je usla u tudju teritoriju?
Zasto u SAD i EU toliko prava pimaju lgbt osobe,transrodne osobe,osobe koje se osjecaju kao neke zivotinje,osobe koje koriste narkotike,alkoholicari i mnogi drugi ali je veoma kriticno da se neko izjasni da istrazuje ili promovise kreacionizam ,te mnogi ostaju bez posla samo iz tog razloga?

Zasto je normalno da jedna EU i Amerika istovremeno proizvode vjestacke viruse a zatim prodaju i svoje lijekove za te viruse?
Zasto je normalno da se EU mjesa u sport pa se,recimo kapitenima reprezentacija u fudbalu namece da nose trake sa duginim bojama?
Zasto je normalno da se Eu politika mjesa u muziku,pa na Evroviziji mora pobjediti Ukrajina koja se bori protiv Rusije? 
Zasto iz Evropskih fondacija dolaze velike kolicine novca ( u milionima evra godisnje) da se promovisu produkcije koje promovisu kriminal,blud,destrukciju?
..............Zasto? A najbitnije ''zasto'' je : Zasto sve to prihvatamo?

Kolumna : Aleksandar Aco Risticevic