Zasto je teorija evolucije laz?

Sam naziv ''teorija evolucije'' daje jasno do znanja da je to samo teorija,ne nesto sto je i zvanicno.
Mada kada se pozaabavite vise ovim stvarima,sve vam je jasnije da ljudi koji upravljaju svijetom i koji plasiraju takve stvari poput ove teorije,nisu dobronamjerni a ni nesto pametni jer imaju velike propuste. Navodim 5 stavki u vezi teorije evolucije:

1- Teorija velikog praska ili raspada uzarene planete iz koje je EKSPLOZIJOM nastalo mnogo planeta pa i ove nase u Suncevom sistemu,te se jos uvijek vrte u krug oko svoje ose i oko Sunca,sama po sebi TEORIJA ''PADA U VODU'',jer po svim zakonima fizike sve planete bi se u tom slucaju morale vrtiti u istom smjeru,sto je danas moguce utvrditi da to nije slucaj sa mnogim planetama koje su posmatrane sa teleskopom.

2- ''Zivo moze nastati samo od zivog'' zakon biologije koji dokazuje da zivot nije mogao nastati od neke eksplozije i od obicne materije.

3- Darvin je zakljucio da su sva ziva bica od istog pretka....Kako? Pri nekim od ''naucnih'' istrazivackih pohoda,Darvina su ''izbaciili'' na ostrvo Galapagos,da istrazuje ptice. Istrazivajuci 7 vrsta ptica,Darvin je dosao do otkrica da su svih 7 vrsta nastale od istog pretka,pa je na osnovu toga zakljucio i da su sva ostala ziva bica od istog pretka ( i covjek...i majmun...i zirafe.... i dinosaurus.... i amebe i banane... itd...)

4- Ernest Hekel je u 19.vijeku bio iznenadjen i zadivljen Darvinom,te je poceo da se bavi teorijom evolucije. Hekel je nacrtao pseci i ljudski embrion i ucinio ih tako da lice jedan na drugi. Uspio je u svojoj namjeri da ovo dodje u udzbenike u skolama u Njemackoj,a zatim je osporavan i izgubiio na sudu,zbog obmane i falsifikovanja crteza,te je osudjen. Ipak,ova teorija je jos uvijek u udzbenicima.

 5. Sta se danas uci u svim skolama? Da je velika planeta eksplodirala i nastalo je sve. Georges Lemtare (jezuitski svestenik) je rekao da je dokazano da je ono sto je eksplodiralo imalo promjer od "samo nekoliko svjetlosnih godina", sto bi znacilo da ima 20 000 MILIJARDI kilometara u promjeru. -1965. korigovao je njihovu teoriju i rekao da ipak ta "tacka" nije tako velika nego ima promjer od 450 miliona kilometara. -1972. Rekli su da je to ipak "tacka" u svemiru od 110 miliona kilometara. -1974. rekli su da ima 90 000 kilometara u promjeru. -1983. rekli su da je to samo milijarditi dio protona. Nakon 2000. govorili su da nema promjera. Otprilike,nesto velicine TACKE je eksplodiralo i nastalo je sve.

Pise Aleksandar Aco Risticevic