Нисмо настали од мајмуна. Теорију еволуције избацити из школа!
Дјецу у неким школама мање а у неким више трују да је човјек настао еволуцијом,развијањем мајмуна и слично. У овом чланку износим само дио грешака ове теорије која је у већини школских система у свијету!

 По ономе што је Бог дао човјеку да запише и опише стварање свијета,за многе је чудно и нестварно,као и недовољно доказано,али ''имају доказе'' да је свијет по њиховим ''научницима'' настао прије 13.6 МИЛИЈАРДИ ГОДИНА када је дошло до експлозије тј великог праска. Вјероватно је то могуће доказати...
(Можда постоје снимци из свемира од прије 13.6 милијарди година? )

 Шта се распршило прије 13.6 милијарди година? Да видимо шта кажу ''научници'' који уводе свој систем свуда у свијету :

Десила се експлозија  прије 13.6 милијарди година,

Један комад ужарене масе (?) летио,и хладио се ,и створила се земљина кора,на којој је настала нека амеба,која се развила у вишећелијски организам,затим у рибе,па добише ноге,па изашли из воде и све тако до првог човјека,који је наставио еволуирати...

Кент Ховинд износи следеће податке о измјенама ''научника'' који су објашњавали теорију еволуције...

Експлодирала је материја,која се милионима година скупљала у једну скупину.
Све што има у свемиру се милионима година шири ,а затим се скупља у једну масу и деси се експлозија од које настају нове планете. (Да - и то уче људи на факултетима у свијету)

Колика је била величина тога нечега што је експлодирало??


- Жорж Лемтаре (језуитски свештеник ) је рекао да је доказано да је то што је експлодирало имало пречник ''само неколико свјетлосних година'' што би значило да је то било 20 000 МИЛИЈАРДИ километара пречника.

-1965. године су исправили своју теорију и рекли да је ипак та ''тачка'' није била толика него је била пречника 450 милиона километара.

-1972. године су рекли да је то ипак била ''тачка'' у свемиру од  110 милиона километара.

-1974. су рекли да је то 90 000 километара пречника.

-1983. су рекли да је то само милијардити дио протона.

Након 2 000.године су рекли да није било пречника.

Дакле - ЕКСПЛОДИРАЛО ЈЕ НИШТА И СВИ СМО ТУ. (планете,људи,животиње,ваздух,хемијски елементи,вода итд)

Толико се скупила сва материја у једну тачку,па је експлодирала и све је настало даље из еволуције.

Ова теорија је валидна у школама. По овој теорији,се и даље свемир шири и скупља,па ћемо опет сви у једну тачкицу да се збијемо,и опет БУМ!

На тој планети је било много воде (хм?) ,заправо то је био велики муљ,из ког је могла да се развије нека бактерија,нека амеба... 

Из теорије еволуције можемо ''научити'' да је ништа експлодирало и да је настало све па и планете... 

Кад би чак могли да вјерујемо у то,као што и они само вјерују у то,јер научних доказа нема,тај систем би био једноставан за објаснити.

Хајде да замислимо да су у праву. Десила се експлозија нечега,избацила планете,па се оне ''због те експлозије још увијек окрећу''. 

Битно је само поставити питање,зашто се онда не окрећу све у исту страну?

Када би ви узели 10 лопти или 10 куглица неких... и када би их бацили у вис или у даљ,све те лоптице би се вртиле у исту страну(по законима физике).

Планете се не ротирају  све у исту страну.

Дарвин је једна од икона еволуције и атеизма. Да је био врло ''паметан'' човјек можемо закључити на његовим  научним истраживањима.

Заправо,када је Чарлс Дарвим почео да се бави питањем поријекла животиња и врста,њега су ''избацили'' на острво Галапагос гдје је требао да истражује птице. 
Дуго времена је провео на том острву истраживајући птице и дошао је до једног закључка : СВИХ 7 ПТИЦА КОЈЕ ЈЕ ПРОМАТРАО ИМАЛЕ СУ ИСТОГ ПРЕТКА.

Шта је ту спорно? Ништа. Спорно је у томе што је он на основу 7 врста птица донио закључак и да су сва жива бића од истог претка. И птице и људи...и мајмуни...и амебе..и бактерије...и амебе. 

КОЈИ ПАРАДОКС У ШКОЛАМА У СВИЈЕТУ!!!!  Погдледајте у наставку!

Ернест Хекел истраживач и емрбиолог

220px-ErnstHaeckelDW

Овај човјек се бавио врстама и поријеклом,те је у својој једној књизи објашњавао да је исти ембрион пса у стомаку и ембрион дјетета мајчином стомаку.  Иако су велике силе одувијек хтјеле искоријенити Библију као валидан документ а чувати овакве ''научнике'' који продају маглу и измишљају чињенице о милионима година без икаквих доказа,ИПАК ОВАЈ СЛУЧАЈ ЈЕ ДОСПИО НА СУД у Њемачкој и расправу да ли је ово заиста доказан податак који дјеца уче у школама.


Суд је одбацио ово,доказали су да ово није тачно и валидно,да пас и човјек немају исти ембрион.Доказано је као велика грешка,АЛИ ОВО ЈЕ И ДАЉЕ ОСТАЛО У ШКОЛАМА  у многим земљама!

Зашто је теорија еволуције данас заступљена више него Библијски извјештај о стварању?
- Зато што се дјеци од малих ногу усађују такве приче у главу.
-Зато што у Америци и Европи постоје корпорације,универзитети и сличне велике установе гдје су многи добили отказе јер су негдје јавно изнијели ставове да је Бог створио планету онако како пише у Светом писму.


Иако постоји извјештај који је Бог дао Мојсију о стварању земље,да људи имају увид о свему што се дешавало до првих писаних трагова,еволуционистисти и атеисти тврде да ИПАК НЕМАЈУ ДОВОЉНО ДОКАЗА....

Али сигуран сам да имају много доказа  шта се дешавало прије 13 милијарди година...
Иако је ова хипотеза неоснована и без званичних доказа и за једну ставку коју промовишу,то нико не жели искључити из школа,са факултета. Религија за коју постоји много и научних доказа кроз креационизам,одбацује се и покушава се скроз одстранити из школа,из медија и из живота људи,јер је како неки кажу ово 21.вијек,вријеме за ''нека нова схватања''.

Да ли су еволуционисти вјерујући људи? Да,чак и много више вјерујући него стандардни вјерници. 
Треба имати јаку вјеру и повјеровати у онолика разбацивања милијардама и милионима година и у такав начин настанка свијета.

Једноставно речено,за овакве теме није потребно да човјек буде доктор наука,магистар,истраживач...Довољно је поглеати предавања ових стручњака који причају о милијардама година без икаквог основа,и схватити колико испразности можете да прочитате или чујете из њихових ријечи. Најобичнији човјек од прије 100 година би слушајући овакве приче имао свијест да је то промашена прича. 

Зашто дјеца данас морају у школама да уче да су настали оваквим путевима? Зар није тужно видјети дијете од 10 година када дође кући и каже родитељима ''данас смо учили да смо настали од мајмуна''?

За крај овог текста који (надам се) није био опширан,дијелим једну измишљену,али занимљиву причу сличну овој теми...


У гнијезду орлова ,гдје је било много јаја из којих је требало ускоро да се излегу нови орлићи,једно јаје је током ноћи испало из гнијезда,није се сломило,него се колутало до ливаде у којем је кокош снијела своја јаја...

Тако се међу кокошкама излијеже и мали орао...Орао је са пилићима ходао и скакутао,а када је дошло вријеме да може да полети,раширио је крила а квочка га је кљуцнула у главу и зауставила га говорећи му 

''Ми смо кокоши ми не лететимо,гдје си пошао,враћај се међу остале коке''. 

Таква је слика и прилика данашње већине,који су убјеђени да су настали случајним путем. Слика људи који би умјесто да живе осјећајујћи се посебно јер су на правој страни ,на Хришћанској страни,на страни оних који су поднјели све и опстали оволико вијекова,данашњи људи су убјеђени да ми сви треба да живимо као класични европејци и амери,без традиције,без морала,без Бога,без наде у Христа...

Да сте у вријеме кад су људи били неписмени,дошли једном српском сељаку и рекли да је настао из великог муља и поплаве (на планети која је експлодирала из неке тачке) и да је настао еволуциојом од једноћелијског организма,ни тај неписмени српски сељак из прошлих вијекова вам не би више никада отворио врата.

Данашњи људи,са свим високим школама,са свом технологијом телефонима,компјутерима,таблетима...паметним сатовима,паметним овим паметним оним,и даље се никада нису запитали какво је њихово поријекло. 

Наравно...треба напоменути да постоје људи који предају у школама и вјерују да је Бог створио свијет,али не желе да изгубе посао у струци,па дјеци предају и овакве ствари.