Суноврат Европе и Америке – Колумна Ацо Ристичевић

Овим текстом издвајам само мали дио онога што се зна о модерном друштву Америке и Европе ,тачније једног дијела Европе. Многи не воле дугачке текстове,па ће овај текст бити сажет у мање мјере,уз слике.

Док се Срби,Руси,Кинези,Мађари и сличне нације сматрају заосталима за Европом и њиховим ''вриједностима'' ,Америка и ЕУ се труде да свима наметну своје изуме или боље речено отпад и сав антихришћански дух. 

У савезној америчкој држави Џорџији,још прије 40 година се већ назирао антихришћански дух,што потврђује и споменик који је постављен са 10 заповјести новог свјетског поретка,међу којима је и заповјест да треба СВИЈЕТ ДРЖАТИ НА 500 МИЛИОНА СТАНОВНИКА ,да би се лакше владало масом.

Dzordzija

Знамо сви,да се у свим државама,за изградњу било каквих споменика мора добијати мноштво дозвола од Владе,није тешко претпоставити да овај споменик није поставила нека мања група сатанистичких фанатика,него иза свега стоји велика група моћника,која је ово дозволила а која ово и ПОДРЖАВА.
Између осталог,међу заповјестима на овом огромном споменику,ту се може прочитати и 
''Мудро контролиши продужење врсте'' 
''Уједини човјечанство у новом језику''
и '' Овладај страшћу,ВЈЕРОМ,традицијом и свим стварима благом разумношћу''

ОНО ШТО ЈЕ СВИМА ПОЗНАТО ЈЕ ДА ЈЕ НАСТАЛА ВЕЛИКА ГЕЈ ИНВАЗИЈА И НАМЕТАЊЕ ТИХ ''ВРИЈЕДНОСТИ''

Ѓеј популација се почиње ширити 1973. у Америци,тражећи своја права. До те године,сексуални поремећаји су били по науци психијатара болест,а онда одједном то више није болест него опредјељење. Геј популације више не траже своја права у смислу да могу да се нормално крећу и раде,него се представљају као угњетавани,па због тога угњетавају све друге,а ДОЛАЗИМО ДОТЛЕ ДА СЕ ТАЈ СИСТЕМ ПРОШИРИО И НА ДЈЕЦУ,за сада у ЕУ а већ су почели покушаји наметања истог и у осталим земљама. Пазите сада на следеће информације :

У ФРАНЦУСКОЈ дијете од 12 година се сматра зрело за сексуалне радње,небитно колико година има партнер. Геј+Педофилија дозвољена. Ни Њемци се не противе да је дијете од 12 година спремно. Замислите ваше дијете од 12 година у једној ''модерној'' ЕУ земљи,које има партнера и сексуалне везе са 12 година,а притом је забрањено ударити дијете,иначе можете завршити са великом новчаном казном а каткад и у затвору.

По изворима публициста и станвника из неких ЕУ земаља,сазнајемо да се учитељи у школама дјеци не обраћају дјеци са ''дјечаци и дјевојчице'' него са ''здраво ви'',јер је тобоже на дјеци кад одрасту,да одлуче који су пол,тј као који пол се они осјећају,а нису пол онај који им је Бог дао да буду. Зар је ово и чудно,за земље које промовишу промјену пола? Па и не баш,иако је морбидно да се ''удара'' чак и на млађе популације.

2022.године је био покушај убацивања геј ''културе'' у Србију и српске уџбенике за дјецу,у којима су заступљене слике ''равноправности'' или тачније речено,слике у којима дјечак дјечаку поклања ружу,а дјевојчица дјевојчицу држи за стражњицу. Да опростите на изразу. Ово је колико ја знам,тешко али успијешно одбијено.

ОД 2021 године добитник ОСКАРА не може бити филм или сценарио који у својој радњи нема бар једног геј лика..

Сви цртани филмови ће морати имати једног или више геј ликова - Да се дјеци усади идеја о ''равноправности''

Да ли ово зло долази од овог свијета,или од наметања ''виших'' сила,на вама је да процијените.

ДА ВИДИМО ЈЕДАН УОБИЧАЈНИ СПОМЕНИК У АМЕРИЦИ,савезној држави Аркансас. 

arkansas

Као што већ рекосмо,државе морају да стоје иза изградње споменика,директно или дајући дозволу. Није толико страшно што се споменик сатани поставља ,него што је тај споменик атракција и што се мноштво народа слика са тим спомеником,па можемо закључити колико су људи застранили...Да не бирам ријечи,да -баш застранили.

Па веома је логично да се ради о пропаганди засновану на антихришћанству и одвајању људи од Творца. Хајде да видимо како су још покушали да покажу своју мржњу према Богу. Погледајте кип испред зграде УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА.

zvijer iz otkrivenja

На први поглед рекло би се нека звијер,неко страшило. Што и јесте. Али ако видимо шта они желе дооказати овим огромним кипом,можемо сазнати ако видимо богохулност,којом они желе да докажу да су они заиста против правог Бога и да се клањају силама зла. Ова звијер је описана и књизи Откривња у Библији,која говори о последњим догађајима пред Други Христов долазак а звијер се описује баш оваква,што наравно не значи да ће заиста оваква звијер бити,него има симболичка значења

''Та звијер што видјех бијеше као леопард,ноге су јој као у медвједа,уста као лавља'' (Откривење Јованово 13.2)

Звијер из Библије са 3 лица,би по антихришћанским законима била ''пародија'' на Свето Тројство и изругљивање. Шта заправо значи ова звијер,на тумачењу је врхунских теолога,као и ''мали и велики рог'' који је описан у Библији који се тумачи по неким предавањима као Ватикан и Америка који ће правити пустош по земљи.

Циљ запада је да уради све оно што је противно Библијском Богу,попут оргија,проституције,лијегања мушкарца са мушкарцем,жене са женом,а све то представити као нормално а оне који се противе томе,ускоро ће бити оповргнути тортури ,психичкој или физичкој

ВАВИЛОНСКА КУЛА и сам Вавилон ,добро познати град неморала,блуда,разбојништва и борбе против Библијског Бога ,град који је Бог рекао да неће више нико сазидати,те им је омео градњу КУЛЕ ,такву исту кулу је сазидала хиљадам година после ЕВРОПСКА УНИЈА по угледу на Вавилон и сатанисту НИМРОДА. (Слике испод)

vavilon eu

Лијево ВАВИЛОНСКА КУЛА,НЕДОВРШЕНА. Десно ЗГРАДА СЈЕДИШТА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ.

vavilon 2

Слика на којој се боље види мотив и копија градње

Свијет тражи да од геј популације не тражимо да се лијече него да им дамо њихова права...Геј Парада је попут параде педофилије,промовисање свега онога на шта нам Религија указује као на зло. Само је питање шта је за кога религија? Да ли сатанизам који је поникао у Европи и Америци долази и код нас? Погледајмо следеће двије слике 

gej u svijetu

Гејеви,нису само група која се бори за своја права,него и траже више.

gej u srb

Од тражења својих права,до параде,до њихове ''мањине'' до потпуног удара на вриједности већине.

Као што рекосмо на почетку...Ово је попут осталог смећа које се промовише и долази из западних земаља,које прво долази као нешто за мањину,а после се намеће као главно правило...Не сумњајмо да ће за неколико година бити ово ''нормално'' а ми који желимо да живимо по вриједностима наших очева,ђедова ,прађедова,да ћемо ми бити ти који немамо право гласа,а не ови који се сада представљају да немају то право...иако се далеко чују.

У Старом завјету ,видимо како је Бог издавао заповјест преко Мојсија.

''Ако би мушкарац легао са мушкарцем,као што лијеже са женом,обојица би учинили одвратно дијело.Нека се смакну и нека са њих падне њихова крв'' 3.књига Мојсијева 

Док је Америка и остале НАТО земље ,правила пустош по другим земљама које не прихвате њихов начин живота и наравно не усвоје га,Русија,Кина и сличне земље још увијек се труде да одрже квалитетнији начин живота. Због тога видимо колики је труд западних земаља да се изолују земље које не могу уништити ,којима не могу наметнути свој антихришћански начин живота и да завладају комплетном планетом. Док је Америка уништавала друге нације ,други се нису смјели бунити и протјеривати америчке чиновнике.Када Русија реагује на провокације,Запад протјерује руске писце,дипломате,спортисте,забрањује Достојевског и остала битна дјела која би могла бити за прави наук ,али то Европи и САД-у не одговара и коси се њиховим новим ''вриједностима''. 
Када један амерички званичник након бомбардовања Ирака и за смрт 700 ХИЉАДА дјеце саопшти да то није ништа у односу на њихове идеале,то је сасвим легитимно и без осуде,али је за осуду када Руска војска у одбрани  убије 40 малољетних лица,е тада то мора пренијети цијели свијет и да се Русија прогласи терористичком земљом.

Да не дужим,предугачак пост,овде ћу завршити са овим малим дијелом њихове пропаганде и начина живота,иако је ово само 1% од онога што се може видјети у њиховим државама,а вјероватно 0,0001% од онога што се заиста дешава и шта се планира да се дешава у ближој будућности. Постепено али сигурно ,вршиће се све већа и већа пропаганда у у државама које нису под шапом западних сила,које вјероватно и немају потребу да нас побјеђују војно,јер ће њихова побједа бити већа ако нас придобију на своју страну. Да закључимо уз реченицу министра пропаганде Нацистичке Њемачке до 1945-е -“Одузмите народу историју, и у првој генерацији постаће руља, а у другој генерацији ћете са њима моћи да управљате као са стоком''

А били смо народ који се поносио Светим Савом,Његошем,Карађорђем....А сада..Да не набрајам. Хвала на читању

Ацо Ристичевић